M2 vippeserum

Skrevet af Majken Nielsen – Makeup-artist.
Indhold opdateret: 31/10 2022 • Oprindeligt publiceret 12/6 2022 • Vi tjener penge hvis du køber noget fra en af vores partnere.

M2 vippeserum fra det tyske brand M2 Beauté er mit favorit øjenvippeserum blandt stor konkurrence. M2 var også de første til at lancere et vippeserum. Ja, det var faktisk dem, der opfandt produktet. 

Herunder finder du en prissammenligning af en lang række danske forhandlere af M2 vippeserum, så du altid kan finde den billigste pris på produktet.

1

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Drømmer du om lange, fyldige og kraftige øjenvipper, men går rundt med korte, tynde vipper, så er M2 Beauté Eyelash Activating Serum den bedste løsning for dig.

Her er simpelthen tale om luksusproduktet på markedet og dét jeg selv anbefaler til alle.

Dette vippeserum fra M2 anvender MDN-kompleks og B7-vitamin til at øge din naturlige hårvækst på øjenlågene.

Du ser en forandring ved daglig brug efter 6-8 uger.

Læs mere hos Beautycos


M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Prissammenligning

[dfrcs ean=”4260180218916″]

Bloggertest

https://www.youtube.com/watch?v=eBRtFgOOKDo

Kilde: Louise Marlene

Historien bag M2 Beauté

M2 Beauté kom til verden i 2007 og er stiftet af amerikanske Marci Marrek og tyske Elke Moysies. M2 står netop for Marrek & Moysies. Historien bag er både interessant og rørende.

Marci Marrek arbejdede på daværende tidspunkt som freelance makeup-artist og fik en klient, der var i gang med en kemoterapi-behandling og af den grund mistede sit hår. Klienten var også under behandling for øjensygdommen grøn stær og fik i den forbindelse medicin, der indholdt stoffet prostaglandin.hat contained prostaglandin.

Én af bivirkningerne ved denne behandling var at klientens hår begyndte at vokse ud igen, hvilket fik Marrek til at forske i prostaglandin og dets virkning.

Marrek rakte ud til en en dygtig kemiker hun kendte: tyske Elke Moysies, og efter at Marrek flyttede til Tyskland, udviklede de sammen det der i dag er M2 Beauté med deres vippeserum Eyelash Activating Serum som det absolutte produktmæssige flagskib.

I dag er M2 Beauté drevet af Elkes datter Alexa Moysies og baseret i den tyske by Köln.

Da Marrek og Elke Moysies fandt sammen i 2007 var Elke allerede 61 år og flerfoldig bedstemor. Og der bl.a. derfor blev hendes familie – særligt datteren Alexa – fra starten involveret i projektet.

Tilbage til begyndelsen. De nye veninder og forretningspartnere havde opdaget en mulighed i denne medicin mod grøn stær. De skulle have modificeret det, så det ikke længere var et lægemiddel og være sikre på, at der ikke var bivirkninger. et laboratorium blev skabt og flere folk tilknyttet.

De nåede frem til stoffet kaldet MDN, og de var de første med et middel, der kunne fremme væksten af øjenbryn.

“Fra begyndelsen var virksomheden en del af familien, og vi var alle involveret på en måde,” husker Alexa Moysies. Hendes far, en tidligere it-iværksætter, meldte sig ind i virksomheden i stedet for at gå på pension. Hendes mand var en af ​​finansmændene i virksomheden. Fordi Alexa Moysies stadig var i en senior marketingstilling hos Telekom på det tidspunkt, var hendes arbejde begrænset til projekter. I 2015 overtog hun dog eneledelsen og M2 Beauté hævdede sig som markedsleder inden for såkaldt aktivstofkosmetik.

M2 vippeserum og prostaglandin

Der har været lidt kontrovers omkring produktet M2 vippeserum, som fint skitseres i denne artikel fra DR.

Basalt set handler det om, hvorvidt stoffet prostaglandin er skadeligt for dig eller ej.

Professor Jørgen Serup fra Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital, mener, at produkter med prostaglandin er lægemidler og ikke kosmetik.

Omvendt udtaler M2 Beauté følgende:

M2 Beauté anvender MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal) i sine aktive sera, som virker på en helt anden måde, hvilket er bevist i videnskabeligt dokumenterede undersøgelser.
MDN er også et prostaglandin-derivat, men MDN har ikke har nogen virkning på cellernes prostaglandin-receptorer.

Man kan således ikke konkludere, at bivirkninger, som kan forekomme med lægemidlet bimatoprost, kan forekomme i forbindelse med MDN, da MDN ikke har nogen farmakologisk effekt.

og fortsætter:

Der findes grundig dokumentation for MDN foretaget af et uafhængigt institut i Tyskland, som også er godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder. Efterhånden er der solgt 700.000 af M2 Beautés populære Eyelash Activating Serum, og i ingen tilfælde har der været sundhedskritiske reklamationer (bortset fra svien ved påføring i nogle tilfælde).

M2 Beauté kan med sikkerhed sige, at produkterne indeholder en kosmetisk forsvarlig formel, som kvinder og mænd trygt kan anvende til at få fyldigere og længere øjenvipper og bryn. En formel som er udviklet i Tyskland og godkendt til kosmetisk brug i EU.

Ofte stillede spørgsmål om M2 vippeserum

Hvordan påføres m2 beaute eyebrow serum?

Produktet bruges 1 gang dageligt, helst om aftenen på rene og tørre bryn. Fordel kun produktet der hvor du ønsker mere hårvækst.Det anbefales at anvende en olifri øjenmakeup fjerner, så den ikke blokere for serummet. Lad serummet trænge helt ind, inden du fordeler dine egne hudpleje produkter.
Men virker m2 serum til håret?
Template is not defined.
Hvor hurtigt virker m2 serum?
Template is not defined.

Vores ekspert anbefaler


M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum


538 kr. hos Brandshop.dk


Se alle vippesera hos Brandshop.dk