Skrevet af Majken Nielsen – Makeup-artist.
Indhold opdateret: 3/11 2022 • Oprindeligt publiceret 14/6 2022 • Vi tjener penge hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Dine vipper er vigtige. De indrammer dine øjne, som er vinduerne til din sjæl. Hvis dine vipper ser trætte og hængende ud, kan det også få dig til at se træt og hængende ud. Derfor er vi så begejstrede for Sanzi vippeserum. Denne kraftfulde vippeserum giver dine øjne lange fyldige vipper.

Sanzi vippeserum fra det danske brand Sanzi Beauty holder jeg meget af, specielt fordi det er et dansk produkt, men også fordi det har en god effekt som vippeserum.

Herunder finder du en prissammenligning af en lang række danske forhandlere af Sanzi vippeserum, så du altid kan finde den billigste pris på produktet.

1

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Sanzi vippeserum er noget mange søger efter. Ikke uden grund.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum  er et traditionelt vippeseum til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.

Ved daglig brug stimulerer du hårsækkenes vækst og vil se en effekt efter 6-16 uger.

Læs mere hos Beautycos


Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Prissammenligning

[dfrcs ean=”5700002061607″]

Historien bag Sanzi

Sanzi blev grundlagt ud fra den overbevisning, at alle fortjener at føle sig smukke. Sanzi mener, at selvpleje bør være overkommelig og tilgængelig for alle, uanset budget. Derfor tilbyder de et bredt udvalg af kosmetiske produkter af høj kvalitet til en uovertruffen pris.

Sanzi Beauty er mere end bare et skønhedsmærke – det er en bevægelse. De er på en mission for at give kvinder i alle aldre mulighed for at omfavne deres unikke skønhed og føle sig selvsikre i deres egen hud.

Deres mål er at gøre Sanzi til den foretrukne kilde til alt inden for skønhed, lige fra hverdagsartikler til de nyeste trends. Uanset om du er på udkig efter en ny hudplejerutine eller bare vil prøve noget nyt, har Sanzi Beauty noget for enhver smag. 

Sanzi vippeserum når du er gravid eller ammer

Sanzi vippeserum er en helt naturlig måde at opnå tykkere, længere og mere voluminøse vipper på: lange og fyldige øjnevipper. I modsætning til andre vippeserum på markedet er Sanzi helt sikkert at bruge amning.

Sanzi er formuleret med en kraftfuld blanding af botaniske ekstrakter og hjælper med at stimulere væksten af vipper, samtidig med at den plejer og styrker vipperne.

Sanzi Beauty anbefaler ikke, at du bruger deres produkter under graviditet. Dette skyldes, at en af ingredienserne ikke er blevet testet nok på gravide endnu til at de 100% kan sige, at det ikke indeholder en risiko.

Alle Sanzis produkter er sikkerhedstestet og godkendt til brug i EU, men du skal ikke bruge vippeserum, hvis du venter dig.

Ofte stillede spørgsmål om Sanzi vippeserum

Hvor længe må jeg bruge Sanzi vippeserum?

Du kan i teorien fortsætte med at anvende Sanzi vippeserum så længe du har lyst. Der er ingen risiko ved lang tids brug. Det er ikke nødvendigt at holde pause med produktet. Efter du har opnået det ønskede resultat, kan du skrue lidt ned og kun bruge Sanzi vippeserum 2-3 gange om ugen i stedet for hver dag.

Hvad består Sanzi Beauty vippeserum af?

Sanzi vippeserum er en sammensætning af Myristoyl Pentapeptide-17 der fremmer hårvækst, arginine der er en aminosyre og hjælper med at øge blodtilførslen ned i hårsækkene, og en hyaluronsyre der sikrer fugt og næring til hårrødderne.

Er Sanzi vippeserum vegansk?

Ja! Alle produkter fra Sanzi Beauty er 100% veganske.  Sanzi er certificerede gennem mærket Vegan Society. Ingen produkter er desuden testet på dyr.

Vores ekspert anbefaler


Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum


Køb det hos Beautycos


Se alle vippesera hos Beautycos